Afmelding af nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loyalty Insight

Early Warnings...

Ét er gennem Kundeloyalitetsscoren at få et entydigt tal for, hvor stærk dine kunderelationer egentlig er. Noget andet er udviklingsdelen. Ved at supplere med det åbne spørgsmål, får vi en uddybning af svaret på "det ultimative spørgsmål", og det er summen af disse svar, der gør os handlingsorienterede. Hvilke temaer går igen i kundernes tilbagemeldinger, hvor er det, vi lige her og nu bliver målt og vejet for "lette"? Hvor er det, vi ikke leverer varen? Hvor er det, vi skal stramme os an?

Du har med andre ord mulighed for at handle og udvikle på basis af direkte kundefeedback indhentet umiddelbart efter, at en kunde har været i kontakt med dig. Det er her at "Early Warnings" kommer ind i billedet.

Loyalty FeedbackTM produkterne er nemlig handlingsorienterede, da det er muligt at sende "Early Warnings" til den eller de kundeansvarlige, når der registreres en "bagtaler". På den måde kan I straks tage aktion og følge op på kunden - "kan vi gøre noget for at udbedre skaden - kan vi gøre noget her og nu og måske ændre en bagtaler til en anbefaler - ændre en kundes negative omtale af os til en positiv".

I stedet for at slutte af med en negativ oplevelse i samspillet med dig, bliver det nu muligt for dig at ændre på dette og lade kunden slutte af med en positiv oplevelse. Netop det vi som kunder efterspørger - positive oplevelser...

Glemmes skal det selvfølgelig ikke, at I også får de positive tilbagemeldinger. Anbefalernes kommentarer til, hvorfor de er parate til at omtale os positivt, hvorfor de har etableret tætte bånd til os. Information der jo ogå er guld værd i dit udviklingsarbejde. Bl.a. i forbindelse med intern benchmarking.


Tilbage til toppen
Content

Demoer

Se en kort præsentation af hvordan du kan filterer på dine kundesegmenter i vores kundefeedbacksystem.

Klik her for at se præsentation...

På demo-siden har du mulighed for at prøve nogle eksempler på spørgeskemaer, som indgår i Loyalty Feedback løsningerne.

Klik her for at komme videre til demo siden...