Afmelding af nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loyalty Insight

Kundefeedback...

Loyalty Insights fornemmeste opgave er at bidrage til, at du bliver klogere på dine kunder. At du får feedback fra dine kunder, om den måde du betjener dem på. Viden du skal bruge i dit kundeudviklingsarbejde med det formål at styrke dine kunderelationer, opbygge en højere kundeloyalitet og skabe sikker vækst i din organisation.

Til det formål har vi opbygget et standardiseret og skalerbart kundefeedbacksystem - Loyalty feedbackTM - byggende på 2-spørgsmålsteknikken (et lukket skalaspørgsmål suppleret med et åbent spørgsmål).

Med det lukkede skalaspørgsmål - I hvor høj grad vil du anbefale os... - får vi opdelt dine kunder i de 3 kundetyper: Anbefalere, Passive og Bagtalere, og vi kan på baggrund af disse segmenter løbende beregne din Loyalitetsscore (LS). Et enkelt, men særdeles anvendeligt nøgletal (KPI), der præcist udtrykker, hvor stærk en relation, du har til dine kunder. Et nøgletal der kan nedbrydes i forskellige segmenter afhængig af din virksomhed/organisation og bruges både som benchmarking- og udviklingsmål.

Med den enkle tilgang til kunderne som vores kundefeedbacksystem - Loyalty feedbackTM - lægger op til, er det i princippet muligt at spørge alle eller i hvert fald rigtig mange af dine kunder om deres oplevelse af kontakten og dialogen med dig. Det er fra disse oplevelser, vi kan opsamle erfaring og blive klogere og dygtigere set med kundens øjne.

Hvordan det enkelte analysesetup skal struktureres og skrues sammen afhænger dog helt af den enkelte virksomhed/organisation, men skal dit kundefeedback-system give dig størst effekt kræver det dialog med kunden på det tidspunkt, hvor kunden har oplevelsen med dig i frisk erindring - med andre ord umiddelbart efter kontakten. Og her snakker vi dage - ikke uger eller måneder. Læs mere om vores forskellige kundefeedback produkter her, eller brug menupunkterne under Loyalty feedback.


Tilbage til toppen
Content

Demoer

Se en kort præsentation af hvordan du kan filterer på dine kundesegmenter i vores kundefeedbacksystem.

Klik her for at se præsentation...

På demo-siden har du mulighed for at prøve nogle eksempler på spørgeskemaer, som indgår i Loyalty Feedback løsningerne.

Klik her for at komme videre til demo siden...