Afmelding af nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loyalty Insight

Kundeerfaringsledelse...

Kundeerfaringsledelse...

Hos Loyalty Insight er vi parate til og deltager gerne i dine udviklingsprocesser herunder også når det gælder udvikling og implementering af discipliner i relation til kundeerfaringsledelse.

Formålet med kundeerfaringsledelse er at udvikle loyale kunder. Så enkelt kan det siges. Det gælder i vores verden om at pleje sine kunder, passe dem og løbende følge op på, at vi hele tiden er på det rette spor. Og det gør vi kun ved at lytte.

Lyt til dine kunder og vær parat til at konvertere denne dyrebare information til en ændret adfærd i relation til produkter/ydelser, kommunikation og dialog. Det har altid været essentielt at lytte til sine kunder - det har bare ikke altid været særlig effektivt. Men det er det nu.

Kundeerfaringsledelse i vores terminologi handler om at gøre det effektivt - at få sat din kundefeedback i system. Få gjort det enkelt og let for dine kunder at give dig en tilbagemelding på oplevelserne sammen med dig. Men også at få det gjort enkelt og let for dig at modtage kundernes feedback. Og ikke mindst bruge denne.

At lytte er dog kun en del af det at gøre kundeerfaringsledelse til en disciplin. At kunne ændre adfærd er en anden. Og her handler det om at kigge indad - ind i din organisation. Hvor kundeorienteret er du, når det kommer til stykket? Hvordan er kundekulturen i din organisation?

Forstår du både at lytte og ændre adfærd ligger vejen åben for dig. Ikke nok med at du styrker relationen og dermed loyaliteten over for den enkelte. En større og større andel af dine kunder vil tale godt om dig og anbefaler dig gerne. Den positive spiral er sat i arbejde. Du er ved at udvikle dig til en magnet.

Ønsker du at arbejde målrettet med kundeerfaringsledelse, skal nedenstående 4 kompetencer ikke kun være til stede i din organisation - du skal mestre dem.

Få en uddybning af de enkelte punkter ved at bruge menuen til venstre og få en fornemmelse af vores værktøjskasse i relation til diverse udviklingsopgaver.


Tilbage til toppen